Sākumlapa  >  Sex  >  Parunāsim par biseksuļiem!

Apollo:  Parunāsim par biseksuļiem!

Apollo

Vai tiesa, ka biseksuālam cilvēkam vienlaikus esot vajadzīgi abu dzimumu partneri? – saņēmām tādu mūsu lasītāja Y jautājumu.
Viņš ļoti lūdz atsaukties biseksuāļus un pastāstīt par viņu pieredzi, izjūtām, pārdomām. Y domā, ka viņš varbūt arī pieder biseksuļiem...

hcx

Man liekas, biseksuāļi spēj iemīlēties dažādu dzimumu pārstāvjos. Pirmā mīlestība - sieviete, otrā - vīrietis, piemēram. Bet diez vai vienlaicīgi.

O

Tā nav mīlestība. Normālam cilvēkam tas ir murgs.

Piekriteejs!

Cik saprotu te jautāts izteikties Biseksuāļiem...
tad es noteikti nederu, bet izteikšos.
Bisexuala sieviete ir ok... , bet vecis, neder...dooohhh !

guru

sekssss

sieviete

domāju, ka esmu biseksuāla. Jā man patīk sex gan ar sievieti, gan ar vīrieti...
Vienīgais, vai vajag visu laiku vienlaikus, man tā nav. Vēlme mīlēties ar sievieti uznāk un pāriet

euro

bisexualitaate ir 2 x lielaaka ipeeja nedeeljas nogalee atrast
sex
man jau patiik tie kas no taa baidaas :)

Kristīne

ja tevi neviens neņem, varbūt paņems kaut sava dzimuma pārstāvis!?
cik lēti un cik pretīgi pārvēšas cilvēki!
tieciet galā ar sevi, savu izskatu un pašapziņu!

bigirl

Domāju,ka esmu heteroseksuāle,bet nesen iemīlējos sievietē,un atklēju kaut ko neparastu. tas ir klosāli!nevaru tagad uz vīriešiem skatīties(esmu precēta!)tādas mocības... ar katru tas var notikt,nevajag teikt,ka tas ir murgs.tā ir tāda pati mīlestība,vēl skaistākā,daudz skaistākā...

Kristīne

Parādiet bērnam savu mīlestības otru pusi, redzēsiet, ko viņš par to domās.
Bērni nemelo!
Visticamāk Jūs BIGIRL vispār nesaprotat, kas ir mīlestība. man žēl Jūsu vīra.

yahoo

kaapeec ir jaasaprot, kas ir miilestiiba? jus censaties milestibu paklaut pratam, atrast tai apzimejumus, izprast, analizet, secinat. Tas vien nozime, ka milestiba ir neista, jo ir paklauta pratam. es uzskatu biseksualitati par interesantu paradibu, tacu uzskatu, ka heteroseksualiem jabut pilnigi heteroseksualiem un homoseksualiem pilnigi homoeseksualiem. preteja gadijuma taa kluust par perversiju.

Edgars

Kristīne!
Tiec galā ar savu "nedojobītu" un tad tev pavērsies pozitīvāks skats uz visu dzīvi kopumā!
Tad nevajadzēs muldēt par citu cilvēku lētumu vai dārgumu, jo tu noteikti neesi tiesīga to darīt (akmens metēja grjobanaja)....

sieviete

ja galvenais ir ņemt un dabūt, tad varbūt ir tā kā Kristīnei

Vērmele

Kāda vispār kuram daļa, kas ar ko guļ!
Izskatās, ka Latviju pārņēmusi "bezseksa" vai "aseksualitātes" problēma, ka visi vēlas savas lietas sakārtot internetā - ne draugu, ne tuvu cilvēku...

brrr

Ak, šausmas...kā var grābstīties gar sava dzimuma pārstāvi...?! ?!!!
Var būt ļoti laba un skaista draudzība, bet kāda iemīlēšanās..?!
ar katru tas notikt nevar, ar normālu cilvēku nevar..

aija

bigirl, es Tevi pilniba saprotu.man bija lizigi, vienu laiku negribejas uz virieshiem skatities, kad sapnoju par sievietem, bet par laimi tas tada forma pargaja. protams, ka ta ir milestiba.

Veronika

Kristīnīt, jau sen ir noskaidrots, ka sievietēm biseksualitāte ir normāla. Protams, tu te vari domāt ko vien gribi, tas jau nevienu neinteresē.
Un par bērniem runājot - ja tu esi viņiem iemācījusi, ka biseksuāli cilvēki nav normāli, tad, protams (līdz zināmam laikam?) viņi tā arī domās. Bet tu viņus vari audzināt arī kā saprotošus, neaizspriedumainus cilvēkus. Tādus, kas necenšas nozākāt un nogalināt citu mīlestību tikai tāpēc, ka viņi tai netic.
Izvēle paliek tavā ziņā.

Tuuce

Nav runa, ne par kādu "vienlaikus" - biseksualisma nav nekads swingerisms, bet apzimejums, ka cilvekam var izveidoties romantiskas jūtas gan pret sava dzimuma, gan preteja dzimuma personu. Es, luuk ,ari domaju, ka esmu hetero,kamer satiku sava dzimuma lielo milestibu. Nekaa skaistaka par to lidz shim neesmu pieredzejusi, un es neesmu nemaz vairs tik jauna. Un nav nekada runa par to, ka "panjems" savs dzimums, ja jau pretejais ne. Man ar pashapzinju viss ir kaartiibaa, esmu gliita, gudra un talantiiga.
Probleema taa, ka latvieshiem seksualitāte veesturiski ir bijusi tabu teema, kas "nerātns"un chut ne nosodams.Vai heteroseksualjiem sekss liekas kaut kas tik pretiigs, ka jaakengaajas tikliidz, kaa kaut kaadaa formaataa tas peekshnji izskan - vienalga "bi", "homo" vai "hetero." Nu atcerieties, kaut vai Veidmanes memuāru ažiotāžu...
Latvieši, nu nav seksualitāte nekāds briesmīgais purva velns! Visi -"bi", "homo" un "hetero" vienkarshi grib sajusties dziivi.

Budzis

Kas var but skaistak viendzimuma attiecibas??? Tam attiecibam nav nakotnes!

p.s.
Agri vai velu, sadas attiecibas izbeidzas ar briesmigiem stridiem un nereti ar asinsizliesanu!

http://pcg.myminicity.com/com

budzim

esi ievācis reālu statistiku vai saklausījies pagalma tantēs?

disgusting

:(((((

kaads sekss ar savu dzimumu????? ar pirkstinjiem...ar meeliiteem...??
veeeee.......

Alex...

Piekrītu Kristīnei.
Manuprāt, arī neviens normāls vecis, uzzinot par partneres bisex..., ar tādu nemaz vairs nekrāmēsies. /Par jākļiem es te nedomāju/

zurka

Šķiet, ka seksuālās dīvainības uznāk cilvēkiem,kam nav pietiekamas fizizkās slodzes, t.i. dīkdieņiem. Nav ko darīt un tad sāk fantazēt kamēr nojūdzas.

kika

domāju ka neesmu bisexuāla ta4u kā lai saprot to-kad mīlējos ar vīrieti domās esmu kopā ar sievieti.

Maris

Budams gimenes cilveks 35 gadu vecuma tiku kompanija ,kur galvenokart bija jaunakie par mani.Iedzeris aizgaju gulet.Jaunie vel ilgi trakoja.Pamodos no glastiem un skupstiem.Neko nedomadams saku atbildet ar to pasu.Izradijas man virsu puika gadu 18.Nezinaju ko darit.Jutu vina lielu u cietu mietu kajstarpa.Vins berza tik ilgi,kamer nenolaida.Pec tam nemas man sukat. Tadu kaifu nebiju baudijis. No ta laika esmu biseksualis,pedeja laika gandriz gejs.Sievietes nemaz neinterese,tikai jaunie puisi.Ar sievietem tadu orgazmu kert nevar.Cilveki ar sadu orientaciju ir nelaimigie.

homo

Nu cik nu bi pazistu, tad ir taa, ka viniem ptik abi dzimumi, bet tomer viens dzimums biski vairak, nu teiksim lielakoties uztur attiecibas ar sievietem, bet sad tad ari ar kadu cali... Ir tada lieta ka Kinzi skala, kura var labak "atzimet" savu orientaciju

Bisexualitate noteikti bus murgs tiri homo vai tiri heterosexualiem cilvekiem. Galu gala, ja patik sievietes, nav ne mazakas velmes ielaisties ar viriesiem... un kadel gan tas butu jadara????

daemon

Biseksualitāte nav nekas slikts vai nosodāms. Un tas nebūt nenozīmē, ka nepieciešami abi dzimumi uzreiz. Vienkārši cilvēks spēj iemīlēties abu dzimumu pārstāvjos. Parasti cilvēki sava dzimuma partnerī iemīlas jau tad, ka precējušies, izaudzinājuši bērnus...un tad uzdrīkstas atzīt sevī mītošo iekāri pret sava dzimuma pārstāvi, izlemj būt laimīgi un jūtām nepretojas... Cilvēki ir dažādi, mīlestība - viena! :)

Kristīne

Edgar, Veronika un pārējie, kuri man kaut ko cenšas pārmest...

Es neesmu aizspriedumaina un cenšos saprast Jūs, bet ..
Es arī pieņemu, ka ir citādi domājošie, bet tas jau aiziet par tālu.
Vai Jūs nesaprotat, ka postat ne tikai savu dzīvi, bet arī savu mīļoto?
Kā BIGIRL izteicās, viņa esot precējusies un nu mīl sievieti. Kā lai pēc šitādiem jaunumiem vīrieši nekļūtu par tādiem, kādus bieži sievietes viņus mēdz dēvēt???

Man ir tikai 23, bet negribu domāt, ka reiz, kad man būs bērns iešu pa ielu un nāks pretī skūpstoties vīrieši vai sievietes.. ko teikšu viņam? Ja esat, tad esat, bet nepieņemat, ka tas ir pašsaprotami, nebojājat dzīvi citiem.
Lai arī cik Jums tas nepatiktu, daļa no Jums nav apmierināti ar sevi pašu, savu izskatu, Jums ir par maz pašapziņas. tad saņemieties un pirms ņemat vienalga ko, kaut sava dzimuma pārstāvi, aizejiet uz sporta zāli un savediet kārtībā savu ķermeni, tad nešaubos, ka arī uzmanība neizpaliks un Jums vairs nevajadzēs skatīties uz sava dzimuma pārstāvi arī kuram,(i) iespējams ir šādas tādas problēmas ar sevi pašu.
Neteiktu to, ja nebūtu pazinusi cilvēkus, kuriem ir ir bijušas šādas situācijas, nu viss, viņi geji vai lezbietes, bet izrādās, paceļot savu pašapziņu, sajūtot, ka citi viņus sāk novērtēt domas aši mainās...

Jā ir izteikti biseksuāļi vai homoseksuāļi, BET viņi nav tie, kuri brīvi klāsta, cik skaista viņu mīlestība un mēģina to izrādīt uz ielas, kā arī NEPOSTA ārā savu ģiemeni, pēķšņi saprotot, ka ir atšķirīgi.

Cik BLONDAI (piedodiet) jābūt sievietei, lai apprecētos un tad saprastu, ka mīl sievietes...

P.S. Alex Paldies

Marta

Zel aizspriedumainas Kristines......
Man ir draugs, kurs ir biseksuals. Pateiksu godigi, labaka un milaka cilveka par vinu vienkarsi nav!!!!!!

Kristīne

Nu tad uz priekšu, vienu dienu viņš ar tevi, otru ar savu mīļo vīrieti..skaisti! apskaužami!...

Marta

Tev laikam skauz, ka citi cilveki ir laimigi. Ej un tiec gala ar saviem kompleksiem.

Alex...

Man, savukārt, ir žēl to cilvēku, kuri aiz bezdarbības un izlaidības (vai slimīgas ziņkāres) ielaižās dažādās perversijās, kā piemēram bisex... vai attiecības ar bisex...
Neesmu vairs tik jauns, bet atkal ir jāpiekrīt Kristīnei, ka normāli domājoši cilvēki nu nekad nebazunēs visai pasaulei par savu sexuālitāti, lai kāda tā būtu. Ir taču jābūt kautkam, kas svešiniekiem nav ne jāredz, ne jāzin...
Bet kā teica kāds gudrais - katram no mums reiz būs jāatbild par saviem darbiem un par nedarbiem arī.
P.S. Kristīne, man prieks par Tavu pārliecību. Lai Tev veicas!

Kristīne

Man un skauž? Pilnīgi pretēji, man ir vīrietis, kurš mani dara laimīgu, kā arī pati esmu apmierināta ar sevi. Man ir laiks sev, trenažierzālei un līdz ar to par uzmanības deficītu nav jāsūdzas. Tā kā runa nav par mani, bet par to, kas notiek man apkārt.

piekrītu Alexam, ka cilvēki aiz bezdarbības vairs nezin ko iesākt un tad skrien kaut sienā, lai tik kāds to pamanītu. un mainot vai arī tik tēlojot, ka kādu interesē sava dzimuma partneris, bez šaubām var pievērst apkārtējo uzmanību. tā jau dara arī bērni, kad viņus atstāj novārtā, sāk sastrādāt pilnīgās muļķības, bet galvenais ir uzmanības saņemšana, kaut negatīva.
grūtāk ir paveikt ko ievērojamu, kur vajadzīgas arī prāta spējas, bet nu katram sava izvēle.

P.S.Paldies Alex ;) Tev novēlu to pašu!

Pauls

Bet Kristine vai tu esi 100% parliecināta par sava vīrieša seksuālo orientāciju? Tu zini ko vins dara laika, kad tu nesi blakus? Un zini ari kadi ir vina draugi?
Tev pat prata nenak cik daudz cilveku aiz it ka sabiedriba atzitajam attiecibas (vir.+siev.) slepj savu patieso butibu.
Un kur ir pateikts kā ir pareizi.
Tadu cilveku del ka jus, daudzi cilveki ir spiesti slept savu patieso dzivi.
Kristine iemacies iecietibu!

Pauls

P.S. TO KADS CILVEKS kRISTINE TU ESI PIERADA TAVS TEKSTS "Man ir laiks sev, trenažierzālei un līdz ar to par uzmanības deficītu nav jāsūdzas" CIK APROBEZOTI!

Veronika

Kristīn - priecājos, ka jūties tik visvarena, lai istabā sēdēdama noteiktu lielas cilvēces daļas nodarbošanās, izskata, rakstura un pašvērtējuma īpatnības, taču man diemžēl jāsaka, ka tavas uzstādītās diagnozes ir ārkārtīgi kļūdainas.
Tas, ka tev ir bijuši nolaidīgi paziņas nenozīme itin neko.

mia

:)) smieklīgi skatīties kā Kristīne mēģina mīlestību saukt par nolaidības un bezdarbības rezultātu :)) ja jau tev, meitenīt, biseksuāļi liekas tik nosodāmi, tad kāpēc tu te nāc, lasi tēmu un centies kādu nozākāt? zini, kā ir - tie, kas paši ir laimīgi, citu laimi noskaust nemēģina. un ja 2 cilvēki, vai tās būtu 2 sievietes, 2 vīrieši, vai vīrietis un sieviete, viens otru mīl, tad tas ir vienkārši skaisti, jo nav nekā skaistāka par patiesu mīlestību.

Kristīne

iemācieties lasīt, tad redzēsiet, ka nevienu nenosodu, bet arī netaisos kādu apbalvot par to, ka viņam liekas skaista viendzimuma "mīlestība".
ja godīgi pirmo reizi ielaižos šādās diskusijās, jo, lai lieki tērētu laiku te, pavadu to ar saviem mīļajiem, darot ko darīgu, nevis cenšoties kā Jūs tik cītīgi aizstāvēties.. vai Jums nav vienalga, ko domāju?

tas vien, ka tik te sēžat un mēģinat kādu (šobrīd mani) noniecināt liecina par Jūsu pilnvērtīgo dzīvi...
Paul, runājot par sava vīrieša orientāciju man nevajg šaubīties, mēs teju visas 24 h esam kopā un grūti 25stundas laikā ko pasākt, jo tādas vnk nav.
nevis aprobežoti, bet tā vietā, kad Jūs te sēžat dīkdienībā, es aktīvi nodarbojos ar sportu un man tādas muļķības nenāk prātā.

jūs tā visus rakstus komentējat? iemācieties darīt, ko pilvērtīgāku, katrā ziņā starp jums man nav vietas, jo es baudu dzīvi, nevis tupu pie datora.

Pauls

iZSKATAS, KA TUPI GAN PIE DATORA UN CEPIES PAR TO, KA TEVI NEGLAUDA TE PA SPALVAI

Kristīne

Es necepos, man ir savs viedoklis un drīzāk ir smieklīgi redzēt jūsu pasaulīti, kā Jūs te dzīvojat, piedodiet, bet nožēlojami.

ehm

mees te nedziivojam. tu jau esi vieniigaa, kas te regulaari komentee, neaizmirsti to.

To Kristine

Kad Tu naakotnee iesi pa ielu ar savu meitu vai deelu un pretii naaks 2 sievietes un skuupstiisies...ko Tu beernam teiksi? Neesi iedomaajusies, ka arii Tava meita vai deels var buut biseksuaals vai pat homoseksuaals

Neapskauzhu to beernu/beernus, kam buus taada aprobezhota mamma, bet Tev jau tikai 23...veel jau varbuut pienjemsies praatinjaa :)

Pēteris

Pievienojos Paulim,ka daudzi ir spiesti slēpt savu patieso dzīvi un ikdienā valkāt maskas...un tās maskas ļoti nospiež...un ne katrs var uzdrošināties tās noņemt....vai šie cilvēki ir laimīgi????? Viņi bauda šos mirkļus pilnībā,kad var būt tie,kas ir patiesībā un tie mirkļi ir ļoti īsi...

Kristīne

viss saakas ar audzinaassanu, bet, kas attiecas uz beerniem, vinnu izveele buus vinnu izveele. bet es nebuussu taa, kura arii veicinaas sso dziives uztveri.

ehm - piekriitu, taa vareetu izskatiities, bet ssis ir pirmais raksts, kuram ko komenteeju, jo ssii ir tomeer liela laika izsskkiessana.

es nenosodu un neeesmu aprobezzota, tomer uzskatu, ka ar sso orientaaciju nav jaalielaas un jaaposta araa ggimenes.

mia

Kristīn, kā tu to domā - nepostīt ģimenes? Parasti jau iemīlas 2 cilvēki, nevis viens no malas ielaužas ģimenē, kādu nogrābj un aizstiepj uz alu, kā tu to iedomājies. tev vispār ir diezgan primitīva domāšana.
Un pat tad, ja ģimenē viena no pusēm vai pat abas ir nelaimīgas, viņi nedrīkst šķirties? Ja cilvēks mīl kādu citu, kas nav viņam pielaulāts, arī tad viņš nedrīkst šķirties?
Tātad tu esi par nelaimīgām ģimenēm? Ar to arī apsveicu un novēlu (ne?)piepildīt tavu sapni!

you tube

Dzīvē gadās arī tā:)
Ar nekāda jaunā vairs neesmu,gadus 7nodzīvoju laulībā un nejutos laimīga,un ceļi krustojās ar kādu sievieti un sapratu nu ir,ir viss,viss notiek tā pa īstam,iemīlējos,vēljoprojām mīlu.Tagad oficiāli šķiros,lai gan vīrs grib palikt kopā,ir gatavs piedot...bet ko piedot?negribu,lai piedod,un nejūtos vainīga,kad mīlu kādu citu...Bet nu fakts tāds,kad vīrieti gan pašreiz gultā blakus nevēlos...Katrs cilvēks mēs esam savādāks,un nevaram uzspiest otram savu viedokli,kur nu vēl kritizēt!!!Kristīn,Tava poizīcija galīg nepareiza,labāk būtu paklusējusi:(Galu galā visi esam cilvēki...LAI VISIEM jUMS VEICAS

coco

Esmu "bi", iemīlos cilvēkos, dzimumam nav nozīmes.

Jusis

bisexualitāte (tāpat kā homo un hetero) ir seksuāla orientācija. tas pirmkārt nozīmē vēlmi veidot tuvas attiecības (arī iemīlēties) ar noteikta dzimuma cilvēkā. sex, ko parasti uzsver kā primāru ir tikai 1 no attiecību sastāvdaļām. bisexuāļi, tāpat kā heteroseksuāli un homoseksuāli cilvēki, parasti neiemīlas 2 vienlaicīgi. biseksuālim tas, pret kuru dzimumu veidosies jūtas nāk kā pārsteigums, to nevar paredzēt. bez tam nekur jau nav teikt, ka bisexuāls cilvēks nevar visu mūžu mīlēt tikai 1 partneri...
P.s. nevajadzētu sex.orientāciju jaukt ar sex.uzvedību.

Jusis

> KRISTĪNEI
sex.orientāciju neieaudzina. ar tādu piedzimst!
homosex. orientētu cilvēku % valstīs ar ļoti brīviem uzskatiem un islama zemēs ir apm. vienāds.

ahm

jusi - ar seksuaalo orientaaciju nepiedzimst. to arii neieaudzina. taa ir pasha cilveeka briiva (bet biezhi vien neapzinaata) izveele. jo nav taadu geenu un aminoskaabju, kas noteiktu seksuaalo orientaaciju.

Jusis

> ahm
briivi (bet bieži veien neapzināti) Tu varbūt izvēlies tualetes papīra krāsu...

kapuce

bisexuāls cilvēx spēj būt kopā gan ar savu, gan pretējo dzimumu. Ko te daudz diskutēt.. mīlestība nešķiro dzimumus.

sauliite

es piederu pie biseksuāļiem.cik vien sevi atceros, man patikušas gan meitenes, gan vīrieši.bet vienlaicīgi-nekad.neesmu paradusi savu sirdi dalīt uz divām pusēm.manuprāt, tas ir normāli, ka sievietei var patikt ari sieviete un vīrietis :)

KiDD

Tie, kuri grib palasiit, par biseksuaalismu, luudzu :)
Pats esmu homoseksualis, bet par to sevi nenosodu, bija ljoti gruuti to pienjemt, bet patiesiibai jaaskataas aciis
http://www.apollo.lv/portal/life/1487/articles/119003

reaalists

bigirl man piedur tavi vaardi... gribeetu uzzinaat vairaak detaljas no tava stasta
sievietes bisexuaales man patiik, izskataas graciozi un eleganti, tas ir kas iipashs, bet nu viirieshu dzimumam gan nepiestaav..

reaalists

kaut gan nav bijusi liela saskare ar shaadaam lietaam.. palasot ieprieksheejos komentaarus saaku uzvedinaaties uz domaam, ka dzimumam nav noziimes, lai katrs dara ar ko grib un kur grib.
lai gan piederu pie heteroseksuaaljiem man patiktu paeksperimenteet ar dazaadaam kombinaacijaam.. tomeer pashreiz nevaru iedomaaties nevienu sev peiejamu cilveeku, ar kuru man buutu taada iespeeja

to ahm

tieshaam domaa, ka cilveeks pats izveelas savu seksuaalo orientaaciju....tieshaam domaa, ka cilveeki, piemeeram, Latvijaa, izveeleetos buus geji un lesbietes?! mulkiibas. shajaa homofobiskajaa sabiedribaa...diemzeel taa nav, taa nav muusu apzinaata izveele. ja es speetu just pret preteejo dzimumu to, ko jutu pret savu dzimumu, es labpraat izveeleetos heteroseksuaalu orientaaciju....bet tik viegli tas viss nenotiek :)

Nav gan

Nav nekā skaistāka pasaulē par divu sieviešu mīlestību.

Odzinja

esu bisexuaala,un man patiik sex gan ar viirieti gan ar sievieti,bet sieviete es neiemiileetos,jo tas nav vajadziigs,taas tik sexuaalas attieciibas,kaisle....Bet viss ir paarejoshi,jo man sakuma bija rigtiigs bums,ka gribas ar sievieti.bet tagad taa nav,esu nomierinajusies ,jo esu guvusi,ko gribeeju......Varbuut veelaak atkal sagribeesies....

tessaa

es arī nekad nedomāju, ka ar mani kaut kas tāds notiks. Ir vīrs, bērni, bet esmu iemīlējusies kādā sievietē. Es jūtu, ka mīļu viņu ļoti, vēlētos pabūt tuvāk ar viņu. Tad jau laikam esmu biseksuāla. Un tas nav noticies speciāli, tas tā vienkārši notikās un viss. Mīlestība nav izskaidroja, tā ir milzīga jūtu ķīmija. Bet man ir ļoti mokoši tas, ka nav atbildes. Man jautājums tām, kuras ir darījušas To ar sievieti, guvušas pretatbildi un baudu - nu kā jūs to panākat??? Tas taču nav tik vienkārši pateikt sava dzimuma pārstāvim - es tevi mīlu un gribu sexu ar tevi??? Man tik ļoti gribas pateikt to tai sievietei, bet baidos, ja to izdarīšu, mūsudraudzībai būs beigas. Bet mīļu un gribu viņu bezgalīgi un nezinu, ko darīt

milule

odzinja negribi iepazities?

he hei!

noiet. lv?

Departed

Mūsdienu sabiedrībai ir tikai viena problēma - visu un visa pielīdzināšana kaut kādam vienam standartam. Vai tas ir iespējams? Cilvēki, kultūras, uztvere taču ir tik dažādas, tās nemaz nevar mērīt pēc vienas mērauklas. Katram cilvēkam ir savas domas, savas vajadzības, izskats, dzīvesveids. Mēs visi esam sasodīti dažādi, bet ir lielas, kas pierāda to, ka esam tomēr mazliet līdzīgi - mēs visi esam cilvēki. Neatkarīgi no kaut kādiem faktoriem visiem gribas mīlēt un būt mīlētiem. Emocijas nekad nevar saprast, viņas var tikai izjust. Šad tad tomēr ir jāatcerās par to, ka mums vēl pastāv tāda lieta kā sirds, kas jūt. Dzimums - vai tas ir tik svarīgi? Ja piemēram es jūtu, ka šis cilvēks ir tas, ar kuru es jutīšos laimīga un arī viņš vai viņa nav vienaldzīgs/a. Cilvēkam priekš pilnas laimes patiesībā nevajag tik daudz. Neaizmirstami ir tie mirkļi un emocijas, kas rodas esot blakus cilvēkam, kuru mīli, lai arī kas viņš būtu. Vienīgais, kas ir vajadzīgs no sabiedrības puses - spēja pieņemt cilvēkus. Spēja pārkāpt sev pāri. Nekad taču nevar zināt ar kādiem cilvēkiem tev nāksies sastapties. Varbūt tas cilvēks, kas tikko izglāba tev dzīvību ir homoseksuālis/biseksuālis/krievs/metālists/vai kāda cita veida cilvēks, kurš tev nepatika bez īpaša iemesla. Dzīve ir pārāk neprognozējama. Viss ir daudz vienkāršāk, nekā izskatās un daudz sarežģītāk, nekā mēs spējam iedomāties. Es ceru, ka no manas garās runas jūs paņemsiet arī kaut ko sev, iespējams, kaut ko apdomāsiet. Neaizmirstiet, ka mīlestība nevar būt nepareiza. Ir lietas, kuras nemaksā neko, bet ar kurām var dot tik daudz. Labi vārdi, atvainošanās, draudzīgs apkampiens grūtā brīdī, smaids. Tas nemaz nav tik grūti - pasmaidīt kādam drūmam garāmgājējam, varbūt tieši jūsu dāvātajā smaidā viņš radīs spēku tam, lai spertu soli pretīm savai un savu mīļo laimei. Lai jums visiem jauka diena/pēcpusidena/vakars!

kompass

See products catalogue: www.kompasstrade.com
Contact me for pricelist: kompasstradepurse@gmail.com

Kompass Trade Company
Sells newest Style Replica Handbags :7 Star Replica, Designer Handbags, copy replica, exact replica, designer replica, mirror image.,Brands contain Louis Vuitton hand bags,Chanel handbags,Gucci handbags,Coach handbags tote bags,Chole handbags,Fendi handbags,Miu miu handbags,Givenchy handbags,Hermes handbags,Balenciaga handbags,Marc Jacobs handbags,Jimmy choo handbags,Kooba handbags,Dior handbags,Prada handbags,Versace handbags,Mulberry handbags,Thomaswylde handbags,YSL handbags,D & G handbags,Loewe handbags,Juicy handbags,Lancel handbags,Anya Hindmarch handbags, Armani handbags;

Quality: our replica bags are sourced from experienced factories experienced in the production of top quality items. We are devoted to the Retail and Wholesale of AAA+++(99.9% mirror copy) Designer bags

dana4ka

Piekritejs, tad ej [cenzēts] mans papsen (TĒTIS) ir bi, tiešām fantastisks cilvēks, ļoti patikams vīrietis. Labāku parentu vēlēties nevar. Pat viņa mīļotajām sievietēm nav iebildumi, ka viņš mīlējās ar vīrieti pa retam. Protams, Latvijā attieksme pret bi & gay people ir šausmīga.

agony

tiešām brīnos par cilvēku aprobežotību. ir tikai balts vai melns, pareizs vai nepareizs? tas, ka pašam neliekas pieņemama biseksualitāte, nenozīmē, ka tas ir kkas perverss. beidziet vienkārši iespaidoties no medijiem, kas domā jūsu vietā un saka, kas ir labs un kas nav. sāciet domāt paši, cilvēki! biseksuālisms, tāpat kā homoseksuālisms, nav fāze vai slimība, kas pāriet. es mīlu cilvēkus nevis dzimumu. un, ja kādam tas nav pieņemams, neiešu strīdēties. vienkārši mācieties pieņemt cilvēkus tādus, kādi tie ir, un nenosodiet lietas, par kurām neko neziniet

Riebīgais

tak trakās babas, ejiet ellē ar savu mīlestību. kā kāda m-cība prātā tā lielā milestība. kā večiem tā bāmām. ej un strādā

Jutu ķīmija

chupa kabra

tas ir vaks ar jums ljautinji attopieteies gejisms ir iedzimta slimiiba to nevar arsteet stuulbie geji.un lesbes taapataaas nearstees vinji radushies nez no kuras malas .kam tad ir domata sieviete un viirietis nost ar gejiem un lezbeem

agony

interesanti, no kā man tas ir iedzimts, ja ģimenē nav neviena biseksuāla vai homoseksuāla cilvēka? gudri runāt kko, kas ir izlasīts vai dzirdēts, māk visi.

Aga

Tas neiedzimst

agony

pareizi. nesaprotu, no kurienes cilvēki izrauj, ka iedzimst

Baigais Janka

->agony

Kārtējais neizglītotais pokemons?

Ir iedzimtas un iegūtas īpašības. Iedzimts nav sinonīms vārdam pārmantots. Protams, var iedzimt īpašības, kuras nav vecākiem - tos var radīt kaut vai gēnu bojājumi vai izmaiņas kādas slimības gadījumā, ārēju faktoru iedarbībā utml., vai arī var iedzimt kāda pārmantota īpašība, kurai recesīvais gēns var izpausties arī pēc vairākām paaudzēm.

Baigais Janka

Ak tā - gribētu piebilst, ka seksuālā orientācija var būt gan iegūta, gan iedzimta :) Te nu katrs gadījums jāskata individuāli.

agony

esmu lasījusi dažādus pētījumus par to, kā rodas vai attīstās seksuālā orientācija. nesauc mani par neizglītotu tikai tāpēc, ka neticu visam, ko lasu. vienkārši neuzskatu par svarīgu, vai tas iedzimst vai cilvēks izvēlas būt homoseksuāls, un tāpēc nesaprotu, par ko visi peras.

ONYX

man ir pilniigi normaala(heterosexuaala) orientaacija ... bet nepieminot detaljas, sagadiijaas, ka man skolas 12, klasee 3 reizes veica minetu (atsuukaaja) puisis - man ljoti patika ... tas nenoziimee, ka bisexualitaate ir trauma, bet katra pasha briiva izveele ( neatkariigi no iedzimtiibas )

Komentāra pievienošana

Niks:  

Vēl var ievadīt: 

Bildes pievienošana: 

Max. bildes apjoms - 2 MB. Bilde tiks attēlota ne lielākā izmērā kā 250x250 px.

Ievadiet kodu

Apollo neatbild par foruma pievienotajām lasītāju atsauksmēm. Pirms lietošanas iepazīstieties ar Apollo lietošanas noteikumiem