Sākumlapa  >  Sex  >  Parunāsim par biseksuļiem!

Iepriekšējā Iepriekšējā

1  2  3  4  5  6  7  8

Nākamā Nākamā  lapa no 8

Apollo:  Parunāsim par biseksuļiem!

agony

interesanti, no kā man tas ir iedzimts, ja ģimenē nav neviena biseksuāla vai homoseksuāla cilvēka? gudri runāt kko, kas ir izlasīts vai dzirdēts, māk visi.

Aga

Tas neiedzimst

agony

pareizi. nesaprotu, no kurienes cilvēki izrauj, ka iedzimst

Baigais Janka

->agony

Kārtējais neizglītotais pokemons?

Ir iedzimtas un iegūtas īpašības. Iedzimts nav sinonīms vārdam pārmantots. Protams, var iedzimt īpašības, kuras nav vecākiem - tos var radīt kaut vai gēnu bojājumi vai izmaiņas kādas slimības gadījumā, ārēju faktoru iedarbībā utml., vai arī var iedzimt kāda pārmantota īpašība, kurai recesīvais gēns var izpausties arī pēc vairākām paaudzēm.

Baigais Janka

Ak tā - gribētu piebilst, ka seksuālā orientācija var būt gan iegūta, gan iedzimta :) Te nu katrs gadījums jāskata individuāli.

agony

esmu lasījusi dažādus pētījumus par to, kā rodas vai attīstās seksuālā orientācija. nesauc mani par neizglītotu tikai tāpēc, ka neticu visam, ko lasu. vienkārši neuzskatu par svarīgu, vai tas iedzimst vai cilvēks izvēlas būt homoseksuāls, un tāpēc nesaprotu, par ko visi peras.

ONYX

man ir pilniigi normaala(heterosexuaala) orientaacija ... bet nepieminot detaljas, sagadiijaas, ka man skolas 12, klasee 3 reizes veica minetu (atsuukaaja) puisis - man ljoti patika ... tas nenoziimee, ka bisexualitaate ir trauma, bet katra pasha briiva izveele ( neatkariigi no iedzimtiibas )

Komentāra pievienošana

Niks:  

Vēl var ievadīt: 

Bildes pievienošana: 

Max. bildes apjoms - 2 MB. Bilde tiks attēlota ne lielākā izmērā kā 250x250 px.

Ievadiet kodu

Apollo neatbild par foruma pievienotajām lasītāju atsauksmēm. Pirms lietošanas iepazīstieties ar Apollo lietošanas noteikumiem