Sākumlapa >
Sex > Parunāsim par biseksuļiem!
Apollo: Parunāsim par biseksuļiem! |
||
|
Nosūtīts: 14-07-2008 18:28:44 |
es arī nekad nedomāju, ka ar mani kaut kas tāds notiks. Ir vīrs, bērni, bet esmu iemīlējusies kādā sievietē. Es jūtu, ka mīļu viņu ļoti, vēlētos pabūt tuvāk ar viņu. Tad jau laikam esmu biseksuāla. Un tas nav noticies speciāli, tas tā vienkārši notikās un viss. Mīlestība nav izskaidroja, tā ir milzīga jūtu ķīmija. Bet man ir ļoti mokoši tas, ka nav atbildes. |
|
|
Nosūtīts: 14-07-2008 19:31:56 |
odzinja negribi iepazities? |
|
|
Nosūtīts: 16-07-2008 22:48:21 |
noiet. lv?
|
|
|
Nosūtīts: 17-07-2008 01:53:15 |
Mūsdienu sabiedrībai ir tikai viena problēma - visu un visa pielīdzināšana kaut kādam vienam standartam. Vai tas ir iespējams? Cilvēki, kultūras, uztvere taču ir tik dažādas, tās nemaz nevar mērīt pēc vienas mērauklas. Katram cilvēkam ir savas domas, savas vajadzības, izskats, dzīvesveids. Mēs visi esam sasodīti dažādi, bet ir lielas, kas pierāda to, ka esam tomēr mazliet līdzīgi - mēs visi esam cilvēki. Neatkarīgi no kaut kādiem faktoriem visiem gribas mīlēt un būt mīlētiem. Emocijas nekad nevar saprast, viņas var tikai izjust. Šad tad tomēr ir jāatcerās par to, ka mums vēl pastāv tāda lieta kā sirds, kas jūt. Dzimums - vai tas ir tik svarīgi? Ja piemēram es jūtu, ka šis cilvēks ir tas, ar kuru es jutīšos laimīga un arī viņš vai viņa nav vienaldzīgs/a. Cilvēkam priekš pilnas laimes patiesībā nevajag tik daudz. Neaizmirstami ir tie mirkļi un emocijas, kas rodas esot blakus cilvēkam, kuru mīli, lai arī kas viņš būtu. Vienīgais, kas ir vajadzīgs no sabiedrības puses - spēja pieņemt cilvēkus. Spēja pārkāpt sev pāri. Nekad taču nevar zināt ar kādiem cilvēkiem tev nāksies sastapties. Varbūt tas cilvēks, kas tikko izglāba tev dzīvību ir homoseksuālis/biseksuālis/krievs/metālists/vai kāda cita veida cilvēks, kurš tev nepatika bez īpaša iemesla. Dzīve ir pārāk neprognozējama. Viss ir daudz vienkāršāk, nekā izskatās un daudz sarežģītāk, nekā mēs spējam iedomāties. Es ceru, ka no manas garās runas jūs paņemsiet arī kaut ko sev, iespējams, kaut ko apdomāsiet. Neaizmirstiet, ka mīlestība nevar būt nepareiza. Ir lietas, kuras nemaksā neko, bet ar kurām var dot tik daudz. Labi vārdi, atvainošanās, draudzīgs apkampiens grūtā brīdī, smaids. Tas nemaz nav tik grūti - pasmaidīt kādam drūmam garāmgājējam, varbūt tieši jūsu dāvātajā smaidā viņš radīs spēku tam, lai spertu soli pretīm savai un savu mīļo laimei. Lai jums visiem jauka diena/pēcpusidena/vakars! |
|
|
Nosūtīts: 17-07-2008 11:40:08 |
See products catalogue: www.kompasstrade.com
|
|
|
Nosūtīts: 21-07-2008 17:44:52 |
Piekritejs, tad ej [cenzēts] mans papsen (TĒTIS) ir bi, tiešām fantastisks cilvēks, ļoti patikams vīrietis. Labāku parentu vēlēties nevar. Pat viņa mīļotajām sievietēm nav iebildumi, ka viņš mīlējās ar vīrieti pa retam. Protams, Latvijā attieksme pret bi & gay people ir šausmīga. |
|
|
Nosūtīts: 25-11-2008 10:40:11 |
tiešām brīnos par cilvēku aprobežotību. ir tikai balts vai melns, pareizs vai nepareizs? tas, ka pašam neliekas pieņemama biseksualitāte, nenozīmē, ka tas ir kkas perverss. beidziet vienkārši iespaidoties no medijiem, kas domā jūsu vietā un saka, kas ir labs un kas nav. sāciet domāt paši, cilvēki! biseksuālisms, tāpat kā homoseksuālisms, nav fāze vai slimība, kas pāriet. es mīlu cilvēkus nevis dzimumu. un, ja kādam tas nav pieņemams, neiešu strīdēties. vienkārši mācieties pieņemt cilvēkus tādus, kādi tie ir, un nenosodiet lietas, par kurām neko neziniet |
|
|
Nosūtīts: 26-11-2008 08:54:57 |
tak trakās babas, ejiet ellē ar savu mīlestību. kā kāda m-cība prātā tā lielā milestība. kā večiem tā bāmām. ej un strādā |
|
|
Nosūtīts: 26-11-2008 16:57:32 |
|
|
|
Nosūtīts: 27-11-2008 14:30:54 |
tas ir vaks ar jums ljautinji attopieteies gejisms ir iedzimta slimiiba to nevar arsteet stuulbie geji.un lesbes taapataaas nearstees vinji radushies nez no kuras malas .kam tad ir domata sieviete un viirietis nost ar gejiem un lezbeem |
|
Apollo neatbild par foruma pievienotajām lasītāju atsauksmēm. Pirms lietošanas iepazīstieties ar Apollo lietošanas noteikumiem