Sākumlapa  >  Sex  >  Parunāsim par biseksuļiem!

Iepriekšējā Iepriekšējā

1  2  3  4  5  6  7  8

Nākamā Nākamā  lapa no 8

Apollo:  Parunāsim par biseksuļiem!

ahm

jusi - ar seksuaalo orientaaciju nepiedzimst. to arii neieaudzina. taa ir pasha cilveeka briiva (bet biezhi vien neapzinaata) izveele. jo nav taadu geenu un aminoskaabju, kas noteiktu seksuaalo orientaaciju.

Jusis

> ahm
briivi (bet bieži veien neapzināti) Tu varbūt izvēlies tualetes papīra krāsu...

kapuce

bisexuāls cilvēx spēj būt kopā gan ar savu, gan pretējo dzimumu. Ko te daudz diskutēt.. mīlestība nešķiro dzimumus.

sauliite

es piederu pie biseksuāļiem.cik vien sevi atceros, man patikušas gan meitenes, gan vīrieši.bet vienlaicīgi-nekad.neesmu paradusi savu sirdi dalīt uz divām pusēm.manuprāt, tas ir normāli, ka sievietei var patikt ari sieviete un vīrietis :)

KiDD

Tie, kuri grib palasiit, par biseksuaalismu, luudzu :)
Pats esmu homoseksualis, bet par to sevi nenosodu, bija ljoti gruuti to pienjemt, bet patiesiibai jaaskataas aciis
http://www.apollo.lv/portal/life/1487/articles/119003

reaalists

bigirl man piedur tavi vaardi... gribeetu uzzinaat vairaak detaljas no tava stasta
sievietes bisexuaales man patiik, izskataas graciozi un eleganti, tas ir kas iipashs, bet nu viirieshu dzimumam gan nepiestaav..

reaalists

kaut gan nav bijusi liela saskare ar shaadaam lietaam.. palasot ieprieksheejos komentaarus saaku uzvedinaaties uz domaam, ka dzimumam nav noziimes, lai katrs dara ar ko grib un kur grib.
lai gan piederu pie heteroseksuaaljiem man patiktu paeksperimenteet ar dazaadaam kombinaacijaam.. tomeer pashreiz nevaru iedomaaties nevienu sev peiejamu cilveeku, ar kuru man buutu taada iespeeja

to ahm

tieshaam domaa, ka cilveeks pats izveelas savu seksuaalo orientaaciju....tieshaam domaa, ka cilveeki, piemeeram, Latvijaa, izveeleetos buus geji un lesbietes?! mulkiibas. shajaa homofobiskajaa sabiedribaa...diemzeel taa nav, taa nav muusu apzinaata izveele. ja es speetu just pret preteejo dzimumu to, ko jutu pret savu dzimumu, es labpraat izveeleetos heteroseksuaalu orientaaciju....bet tik viegli tas viss nenotiek :)

Nav gan

Nav nekā skaistāka pasaulē par divu sieviešu mīlestību.

Odzinja

esu bisexuaala,un man patiik sex gan ar viirieti gan ar sievieti,bet sieviete es neiemiileetos,jo tas nav vajadziigs,taas tik sexuaalas attieciibas,kaisle....Bet viss ir paarejoshi,jo man sakuma bija rigtiigs bums,ka gribas ar sievieti.bet tagad taa nav,esu nomierinajusies ,jo esu guvusi,ko gribeeju......Varbuut veelaak atkal sagribeesies....

Komentāra pievienošana

Niks:  

Vēl var ievadīt: 

Bildes pievienošana: 

Max. bildes apjoms - 2 MB. Bilde tiks attēlota ne lielākā izmērā kā 250x250 px.

Ievadiet kodu

Apollo neatbild par foruma pievienotajām lasītāju atsauksmēm. Pirms lietošanas iepazīstieties ar Apollo lietošanas noteikumiem