Sākumlapa  >  Sex  >  Parunāsim par biseksuļiem!

Iepriekšējā Iepriekšējā

1  2  3  4  5  6  7  8

Nākamā Nākamā  lapa no 8

Apollo:  Parunāsim par biseksuļiem!

Kristīne

Es necepos, man ir savs viedoklis un drīzāk ir smieklīgi redzēt jūsu pasaulīti, kā Jūs te dzīvojat, piedodiet, bet nožēlojami.

ehm

mees te nedziivojam. tu jau esi vieniigaa, kas te regulaari komentee, neaizmirsti to.

To Kristine

Kad Tu naakotnee iesi pa ielu ar savu meitu vai deelu un pretii naaks 2 sievietes un skuupstiisies...ko Tu beernam teiksi? Neesi iedomaajusies, ka arii Tava meita vai deels var buut biseksuaals vai pat homoseksuaals

Neapskauzhu to beernu/beernus, kam buus taada aprobezhota mamma, bet Tev jau tikai 23...veel jau varbuut pienjemsies praatinjaa :)

Pēteris

Pievienojos Paulim,ka daudzi ir spiesti slēpt savu patieso dzīvi un ikdienā valkāt maskas...un tās maskas ļoti nospiež...un ne katrs var uzdrošināties tās noņemt....vai šie cilvēki ir laimīgi????? Viņi bauda šos mirkļus pilnībā,kad var būt tie,kas ir patiesībā un tie mirkļi ir ļoti īsi...

Kristīne

viss saakas ar audzinaassanu, bet, kas attiecas uz beerniem, vinnu izveele buus vinnu izveele. bet es nebuussu taa, kura arii veicinaas sso dziives uztveri.

ehm - piekriitu, taa vareetu izskatiities, bet ssis ir pirmais raksts, kuram ko komenteeju, jo ssii ir tomeer liela laika izsskkiessana.

es nenosodu un neeesmu aprobezzota, tomer uzskatu, ka ar sso orientaaciju nav jaalielaas un jaaposta araa ggimenes.

mia

Kristīn, kā tu to domā - nepostīt ģimenes? Parasti jau iemīlas 2 cilvēki, nevis viens no malas ielaužas ģimenē, kādu nogrābj un aizstiepj uz alu, kā tu to iedomājies. tev vispār ir diezgan primitīva domāšana.
Un pat tad, ja ģimenē viena no pusēm vai pat abas ir nelaimīgas, viņi nedrīkst šķirties? Ja cilvēks mīl kādu citu, kas nav viņam pielaulāts, arī tad viņš nedrīkst šķirties?
Tātad tu esi par nelaimīgām ģimenēm? Ar to arī apsveicu un novēlu (ne?)piepildīt tavu sapni!

you tube

Dzīvē gadās arī tā:)
Ar nekāda jaunā vairs neesmu,gadus 7nodzīvoju laulībā un nejutos laimīga,un ceļi krustojās ar kādu sievieti un sapratu nu ir,ir viss,viss notiek tā pa īstam,iemīlējos,vēljoprojām mīlu.Tagad oficiāli šķiros,lai gan vīrs grib palikt kopā,ir gatavs piedot...bet ko piedot?negribu,lai piedod,un nejūtos vainīga,kad mīlu kādu citu...Bet nu fakts tāds,kad vīrieti gan pašreiz gultā blakus nevēlos...Katrs cilvēks mēs esam savādāks,un nevaram uzspiest otram savu viedokli,kur nu vēl kritizēt!!!Kristīn,Tava poizīcija galīg nepareiza,labāk būtu paklusējusi:(Galu galā visi esam cilvēki...LAI VISIEM jUMS VEICAS

coco

Esmu "bi", iemīlos cilvēkos, dzimumam nav nozīmes.

Jusis

bisexualitāte (tāpat kā homo un hetero) ir seksuāla orientācija. tas pirmkārt nozīmē vēlmi veidot tuvas attiecības (arī iemīlēties) ar noteikta dzimuma cilvēkā. sex, ko parasti uzsver kā primāru ir tikai 1 no attiecību sastāvdaļām. bisexuāļi, tāpat kā heteroseksuāli un homoseksuāli cilvēki, parasti neiemīlas 2 vienlaicīgi. biseksuālim tas, pret kuru dzimumu veidosies jūtas nāk kā pārsteigums, to nevar paredzēt. bez tam nekur jau nav teikt, ka bisexuāls cilvēks nevar visu mūžu mīlēt tikai 1 partneri...
P.s. nevajadzētu sex.orientāciju jaukt ar sex.uzvedību.

Jusis

> KRISTĪNEI
sex.orientāciju neieaudzina. ar tādu piedzimst!
homosex. orientētu cilvēku % valstīs ar ļoti brīviem uzskatiem un islama zemēs ir apm. vienāds.

Komentāra pievienošana

Niks:  

Vēl var ievadīt: 

Bildes pievienošana: 

Max. bildes apjoms - 2 MB. Bilde tiks attēlota ne lielākā izmērā kā 250x250 px.

Ievadiet kodu

Apollo neatbild par foruma pievienotajām lasītāju atsauksmēm. Pirms lietošanas iepazīstieties ar Apollo lietošanas noteikumiem