Sākumlapa  >  Sex  >  Parunāsim par biseksuļiem!

Iepriekšējā Iepriekšējā

1  2  3  4  5  6  7  8

Nākamā Nākamā  lapa no 8

Apollo:  Parunāsim par biseksuļiem!

Kristīne

Nu tad uz priekšu, vienu dienu viņš ar tevi, otru ar savu mīļo vīrieti..skaisti! apskaužami!...

Marta

Tev laikam skauz, ka citi cilveki ir laimigi. Ej un tiec gala ar saviem kompleksiem.

Alex...

Man, savukārt, ir žēl to cilvēku, kuri aiz bezdarbības un izlaidības (vai slimīgas ziņkāres) ielaižās dažādās perversijās, kā piemēram bisex... vai attiecības ar bisex...
Neesmu vairs tik jauns, bet atkal ir jāpiekrīt Kristīnei, ka normāli domājoši cilvēki nu nekad nebazunēs visai pasaulei par savu sexuālitāti, lai kāda tā būtu. Ir taču jābūt kautkam, kas svešiniekiem nav ne jāredz, ne jāzin...
Bet kā teica kāds gudrais - katram no mums reiz būs jāatbild par saviem darbiem un par nedarbiem arī.
P.S. Kristīne, man prieks par Tavu pārliecību. Lai Tev veicas!

Kristīne

Man un skauž? Pilnīgi pretēji, man ir vīrietis, kurš mani dara laimīgu, kā arī pati esmu apmierināta ar sevi. Man ir laiks sev, trenažierzālei un līdz ar to par uzmanības deficītu nav jāsūdzas. Tā kā runa nav par mani, bet par to, kas notiek man apkārt.

piekrītu Alexam, ka cilvēki aiz bezdarbības vairs nezin ko iesākt un tad skrien kaut sienā, lai tik kāds to pamanītu. un mainot vai arī tik tēlojot, ka kādu interesē sava dzimuma partneris, bez šaubām var pievērst apkārtējo uzmanību. tā jau dara arī bērni, kad viņus atstāj novārtā, sāk sastrādāt pilnīgās muļķības, bet galvenais ir uzmanības saņemšana, kaut negatīva.
grūtāk ir paveikt ko ievērojamu, kur vajadzīgas arī prāta spējas, bet nu katram sava izvēle.

P.S.Paldies Alex ;) Tev novēlu to pašu!

Pauls

Bet Kristine vai tu esi 100% parliecināta par sava vīrieša seksuālo orientāciju? Tu zini ko vins dara laika, kad tu nesi blakus? Un zini ari kadi ir vina draugi?
Tev pat prata nenak cik daudz cilveku aiz it ka sabiedriba atzitajam attiecibas (vir.+siev.) slepj savu patieso butibu.
Un kur ir pateikts kā ir pareizi.
Tadu cilveku del ka jus, daudzi cilveki ir spiesti slept savu patieso dzivi.
Kristine iemacies iecietibu!

Pauls

P.S. TO KADS CILVEKS kRISTINE TU ESI PIERADA TAVS TEKSTS "Man ir laiks sev, trenažierzālei un līdz ar to par uzmanības deficītu nav jāsūdzas" CIK APROBEZOTI!

Veronika

Kristīn - priecājos, ka jūties tik visvarena, lai istabā sēdēdama noteiktu lielas cilvēces daļas nodarbošanās, izskata, rakstura un pašvērtējuma īpatnības, taču man diemžēl jāsaka, ka tavas uzstādītās diagnozes ir ārkārtīgi kļūdainas.
Tas, ka tev ir bijuši nolaidīgi paziņas nenozīme itin neko.

mia

:)) smieklīgi skatīties kā Kristīne mēģina mīlestību saukt par nolaidības un bezdarbības rezultātu :)) ja jau tev, meitenīt, biseksuāļi liekas tik nosodāmi, tad kāpēc tu te nāc, lasi tēmu un centies kādu nozākāt? zini, kā ir - tie, kas paši ir laimīgi, citu laimi noskaust nemēģina. un ja 2 cilvēki, vai tās būtu 2 sievietes, 2 vīrieši, vai vīrietis un sieviete, viens otru mīl, tad tas ir vienkārši skaisti, jo nav nekā skaistāka par patiesu mīlestību.

Kristīne

iemācieties lasīt, tad redzēsiet, ka nevienu nenosodu, bet arī netaisos kādu apbalvot par to, ka viņam liekas skaista viendzimuma "mīlestība".
ja godīgi pirmo reizi ielaižos šādās diskusijās, jo, lai lieki tērētu laiku te, pavadu to ar saviem mīļajiem, darot ko darīgu, nevis cenšoties kā Jūs tik cītīgi aizstāvēties.. vai Jums nav vienalga, ko domāju?

tas vien, ka tik te sēžat un mēģinat kādu (šobrīd mani) noniecināt liecina par Jūsu pilnvērtīgo dzīvi...
Paul, runājot par sava vīrieša orientāciju man nevajg šaubīties, mēs teju visas 24 h esam kopā un grūti 25stundas laikā ko pasākt, jo tādas vnk nav.
nevis aprobežoti, bet tā vietā, kad Jūs te sēžat dīkdienībā, es aktīvi nodarbojos ar sportu un man tādas muļķības nenāk prātā.

jūs tā visus rakstus komentējat? iemācieties darīt, ko pilvērtīgāku, katrā ziņā starp jums man nav vietas, jo es baudu dzīvi, nevis tupu pie datora.

Pauls

iZSKATAS, KA TUPI GAN PIE DATORA UN CEPIES PAR TO, KA TEVI NEGLAUDA TE PA SPALVAI

Komentāra pievienošana

Niks:  

Vēl var ievadīt: 

Bildes pievienošana: 

Max. bildes apjoms - 2 MB. Bilde tiks attēlota ne lielākā izmērā kā 250x250 px.

Ievadiet kodu

Apollo neatbild par foruma pievienotajām lasītāju atsauksmēm. Pirms lietošanas iepazīstieties ar Apollo lietošanas noteikumiem