Sākumlapa  >  Sex  >  Parunāsim par biseksuļiem!

Iepriekšējā Iepriekšējā

1  2  3  4  5  6  7  8

Nākamā Nākamā  lapa no 8

Apollo:  Parunāsim par biseksuļiem!

budzim

esi ievācis reālu statistiku vai saklausījies pagalma tantēs?

disgusting

:(((((

kaads sekss ar savu dzimumu????? ar pirkstinjiem...ar meeliiteem...??
veeeee.......

Alex...

Piekrītu Kristīnei.
Manuprāt, arī neviens normāls vecis, uzzinot par partneres bisex..., ar tādu nemaz vairs nekrāmēsies. /Par jākļiem es te nedomāju/

zurka

Šķiet, ka seksuālās dīvainības uznāk cilvēkiem,kam nav pietiekamas fizizkās slodzes, t.i. dīkdieņiem. Nav ko darīt un tad sāk fantazēt kamēr nojūdzas.

kika

domāju ka neesmu bisexuāla ta4u kā lai saprot to-kad mīlējos ar vīrieti domās esmu kopā ar sievieti.

Maris

Budams gimenes cilveks 35 gadu vecuma tiku kompanija ,kur galvenokart bija jaunakie par mani.Iedzeris aizgaju gulet.Jaunie vel ilgi trakoja.Pamodos no glastiem un skupstiem.Neko nedomadams saku atbildet ar to pasu.Izradijas man virsu puika gadu 18.Nezinaju ko darit.Jutu vina lielu u cietu mietu kajstarpa.Vins berza tik ilgi,kamer nenolaida.Pec tam nemas man sukat. Tadu kaifu nebiju baudijis. No ta laika esmu biseksualis,pedeja laika gandriz gejs.Sievietes nemaz neinterese,tikai jaunie puisi.Ar sievietem tadu orgazmu kert nevar.Cilveki ar sadu orientaciju ir nelaimigie.

homo

Nu cik nu bi pazistu, tad ir taa, ka viniem ptik abi dzimumi, bet tomer viens dzimums biski vairak, nu teiksim lielakoties uztur attiecibas ar sievietem, bet sad tad ari ar kadu cali... Ir tada lieta ka Kinzi skala, kura var labak "atzimet" savu orientaciju

Bisexualitate noteikti bus murgs tiri homo vai tiri heterosexualiem cilvekiem. Galu gala, ja patik sievietes, nav ne mazakas velmes ielaisties ar viriesiem... un kadel gan tas butu jadara????

daemon

Biseksualitāte nav nekas slikts vai nosodāms. Un tas nebūt nenozīmē, ka nepieciešami abi dzimumi uzreiz. Vienkārši cilvēks spēj iemīlēties abu dzimumu pārstāvjos. Parasti cilvēki sava dzimuma partnerī iemīlas jau tad, ka precējušies, izaudzinājuši bērnus...un tad uzdrīkstas atzīt sevī mītošo iekāri pret sava dzimuma pārstāvi, izlemj būt laimīgi un jūtām nepretojas... Cilvēki ir dažādi, mīlestība - viena! :)

Kristīne

Edgar, Veronika un pārējie, kuri man kaut ko cenšas pārmest...

Es neesmu aizspriedumaina un cenšos saprast Jūs, bet ..
Es arī pieņemu, ka ir citādi domājošie, bet tas jau aiziet par tālu.
Vai Jūs nesaprotat, ka postat ne tikai savu dzīvi, bet arī savu mīļoto?
Kā BIGIRL izteicās, viņa esot precējusies un nu mīl sievieti. Kā lai pēc šitādiem jaunumiem vīrieši nekļūtu par tādiem, kādus bieži sievietes viņus mēdz dēvēt???

Man ir tikai 23, bet negribu domāt, ka reiz, kad man būs bērns iešu pa ielu un nāks pretī skūpstoties vīrieši vai sievietes.. ko teikšu viņam? Ja esat, tad esat, bet nepieņemat, ka tas ir pašsaprotami, nebojājat dzīvi citiem.
Lai arī cik Jums tas nepatiktu, daļa no Jums nav apmierināti ar sevi pašu, savu izskatu, Jums ir par maz pašapziņas. tad saņemieties un pirms ņemat vienalga ko, kaut sava dzimuma pārstāvi, aizejiet uz sporta zāli un savediet kārtībā savu ķermeni, tad nešaubos, ka arī uzmanība neizpaliks un Jums vairs nevajadzēs skatīties uz sava dzimuma pārstāvi arī kuram,(i) iespējams ir šādas tādas problēmas ar sevi pašu.
Neteiktu to, ja nebūtu pazinusi cilvēkus, kuriem ir ir bijušas šādas situācijas, nu viss, viņi geji vai lezbietes, bet izrādās, paceļot savu pašapziņu, sajūtot, ka citi viņus sāk novērtēt domas aši mainās...

Jā ir izteikti biseksuāļi vai homoseksuāļi, BET viņi nav tie, kuri brīvi klāsta, cik skaista viņu mīlestība un mēģina to izrādīt uz ielas, kā arī NEPOSTA ārā savu ģiemeni, pēķšņi saprotot, ka ir atšķirīgi.

Cik BLONDAI (piedodiet) jābūt sievietei, lai apprecētos un tad saprastu, ka mīl sievietes...

P.S. Alex Paldies

Marta

Zel aizspriedumainas Kristines......
Man ir draugs, kurs ir biseksuals. Pateiksu godigi, labaka un milaka cilveka par vinu vienkarsi nav!!!!!!

Komentāra pievienošana

Niks:  

Vēl var ievadīt: 

Bildes pievienošana: 

Max. bildes apjoms - 2 MB. Bilde tiks attēlota ne lielākā izmērā kā 250x250 px.

Ievadiet kodu

Apollo neatbild par foruma pievienotajām lasītāju atsauksmēm. Pirms lietošanas iepazīstieties ar Apollo lietošanas noteikumiem