Sākumlapa  >  Sex  >  Parunāsim par biseksuļiem!

Iepriekšējā Iepriekšējā

1  2  3  4  5  6  7  8

Nākamā Nākamā  lapa no 8

Apollo:  Parunāsim par biseksuļiem!

Kristīne

Parādiet bērnam savu mīlestības otru pusi, redzēsiet, ko viņš par to domās.
Bērni nemelo!
Visticamāk Jūs BIGIRL vispār nesaprotat, kas ir mīlestība. man žēl Jūsu vīra.

yahoo

kaapeec ir jaasaprot, kas ir miilestiiba? jus censaties milestibu paklaut pratam, atrast tai apzimejumus, izprast, analizet, secinat. Tas vien nozime, ka milestiba ir neista, jo ir paklauta pratam. es uzskatu biseksualitati par interesantu paradibu, tacu uzskatu, ka heteroseksualiem jabut pilnigi heteroseksualiem un homoseksualiem pilnigi homoeseksualiem. preteja gadijuma taa kluust par perversiju.

Edgars

Kristīne!
Tiec galā ar savu "nedojobītu" un tad tev pavērsies pozitīvāks skats uz visu dzīvi kopumā!
Tad nevajadzēs muldēt par citu cilvēku lētumu vai dārgumu, jo tu noteikti neesi tiesīga to darīt (akmens metēja grjobanaja)....

sieviete

ja galvenais ir ņemt un dabūt, tad varbūt ir tā kā Kristīnei

Vērmele

Kāda vispār kuram daļa, kas ar ko guļ!
Izskatās, ka Latviju pārņēmusi "bezseksa" vai "aseksualitātes" problēma, ka visi vēlas savas lietas sakārtot internetā - ne draugu, ne tuvu cilvēku...

brrr

Ak, šausmas...kā var grābstīties gar sava dzimuma pārstāvi...?! ?!!!
Var būt ļoti laba un skaista draudzība, bet kāda iemīlēšanās..?!
ar katru tas notikt nevar, ar normālu cilvēku nevar..

aija

bigirl, es Tevi pilniba saprotu.man bija lizigi, vienu laiku negribejas uz virieshiem skatities, kad sapnoju par sievietem, bet par laimi tas tada forma pargaja. protams, ka ta ir milestiba.

Veronika

Kristīnīt, jau sen ir noskaidrots, ka sievietēm biseksualitāte ir normāla. Protams, tu te vari domāt ko vien gribi, tas jau nevienu neinteresē.
Un par bērniem runājot - ja tu esi viņiem iemācījusi, ka biseksuāli cilvēki nav normāli, tad, protams (līdz zināmam laikam?) viņi tā arī domās. Bet tu viņus vari audzināt arī kā saprotošus, neaizspriedumainus cilvēkus. Tādus, kas necenšas nozākāt un nogalināt citu mīlestību tikai tāpēc, ka viņi tai netic.
Izvēle paliek tavā ziņā.

Tuuce

Nav runa, ne par kādu "vienlaikus" - biseksualisma nav nekads swingerisms, bet apzimejums, ka cilvekam var izveidoties romantiskas jūtas gan pret sava dzimuma, gan preteja dzimuma personu. Es, luuk ,ari domaju, ka esmu hetero,kamer satiku sava dzimuma lielo milestibu. Nekaa skaistaka par to lidz shim neesmu pieredzejusi, un es neesmu nemaz vairs tik jauna. Un nav nekada runa par to, ka "panjems" savs dzimums, ja jau pretejais ne. Man ar pashapzinju viss ir kaartiibaa, esmu gliita, gudra un talantiiga.
Probleema taa, ka latvieshiem seksualitāte veesturiski ir bijusi tabu teema, kas "nerātns"un chut ne nosodams.Vai heteroseksualjiem sekss liekas kaut kas tik pretiigs, ka jaakengaajas tikliidz, kaa kaut kaadaa formaataa tas peekshnji izskan - vienalga "bi", "homo" vai "hetero." Nu atcerieties, kaut vai Veidmanes memuāru ažiotāžu...
Latvieši, nu nav seksualitāte nekāds briesmīgais purva velns! Visi -"bi", "homo" un "hetero" vienkarshi grib sajusties dziivi.

Budzis

Kas var but skaistak viendzimuma attiecibas??? Tam attiecibam nav nakotnes!

p.s.
Agri vai velu, sadas attiecibas izbeidzas ar briesmigiem stridiem un nereti ar asinsizliesanu!

http://pcg.myminicity.com/com

Komentāra pievienošana

Niks:  

Vēl var ievadīt: 

Bildes pievienošana: 

Max. bildes apjoms - 2 MB. Bilde tiks attēlota ne lielākā izmērā kā 250x250 px.

Ievadiet kodu

Apollo neatbild par foruma pievienotajām lasītāju atsauksmēm. Pirms lietošanas iepazīstieties ar Apollo lietošanas noteikumiem